Alkeiskurssi alkaa 2.9.2020!

Tampereen Taidon yli 14- vuotiaiden seuraava alkeiskurssi alkaa keskiviikkona 2.9.2020! Kurssin alussa pidetään kahdella kertaa lyhyet lajinäytökset 2.9 ja 16.9.. Lajin esittelyn jälkeen loppuaika käytetään  yhteisiin treeneihin, joten tulethan jo ensimmäiselle kerralle valmiina liikkumaan. Harjoitusasuksi soveltuvat mukavat ja ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Salilla ollaan paljain jaloin. Alkeiskurssin treenit järjestetään Nääshallilla salissa Budo3. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30 – 20.00. Muutama ensimmäinen treenikerta on maksuton ja ilmoittautumista ei vaadita, voit vain saapua suoraan salille. Uusia treenaajia otetaan mukaan ainakin syys- ja lokakuun ajan.

Alkeiskurssin hinta on aikuisille 80 € ja opiskelijoille 70 €.  Jos olet korkeakouluopiskelija Tampereella niin kannattaa ilmoittautua SportUnin kautta parasta alennusta varten. Alkeiskurssi kattaa syyskauden eli syyskuusta vuoden 2020 loppuun asti. Alkeiskurssilaisena tarvitset myös Suomen Taidon lisenssin, joka oikeuttaa harjoitteluun Suomen Taidon jäsenseuroissa ja tapahtumissa, sekä vakuutuksen, joka kattaa kamppailulajeissa syntyneet vammat. Alkeiskurssin kattavan lisenssiin ja vakuutuksen saa hintaan 15e.

Vallitseva koronatilanne otetaan huomioon treeneissä ja seuraamme asiassa Suomen hallituksen ja karateliiton ohjeistuksia, jotta kaikilla on mahdollisimman turvallista olla. Tervetuloa!

Jos tulee kysyttävää niin meihin saa yhteyden facebook sivuillamme Tampereen Taido tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen hannurin@hotmail.com