Alkeiskurssi

Tampereen Taidon yli 15- vuotiaiden seuraava alkeiskurssi alkaa syksyllä 2023! Ensimmäiset treenit ma 11.9 klo: 17:30. Paikka Nääshalli Budo 4/1.

Ilmoittautuminen sähköpostilla susanna.korolainen@gmail.com 

Kurssilla treenataan maanantaisin klo: 17:30 – 19:00 ja keskiviikkoisin klo: 18:30 – 20:00

Kurssin ensimmäisissä treeneissä pidetään alkuun lyhyt lajinäytös. Lajin esittelyn jälkeen loppuaika käytetään  yhteisiin treeneihin, joten tulethan jo ensimmäiselle kerralle valmiina liikkumaan. Harjoitusasuksi soveltuvat mukavat ja ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Salilla ollaan paljain jaloin. Muutama ensimmäinen treenikerta on maksuton. Uusia treenaajia otetaan mukaan ainakin syys- ja lokakuun ajan.

Alkeiskurssi maksaa 50 euroa kattaen syyskauden eli syyskuusta vuodenvaihteeseen asti. Tampereen korkeakouluopiskelijoille ja henkilökunnalle tarjoamme SportUnin ilmoittautumisen kautta kurssin hintaan 40 €. SportUnin kurssi-ilmoittautumisen löydät täältä.

Alkeiskurssilaisena tarvitset myös Suomen Taidon lisenssin (10 euroa), joka oikeuttaa harjoitteluun Suomen Taidon jäsenseuroissa ja tapahtumissa, sekä vakuutuksen, joka kattaa kamppailulajeissa syntyneet vammat. Harrastajan on mahdollista ostaa pelkkä lisenssi, jos oma vakuutus kattaa kamppailulajit. Suomen Taido kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden ostaa lisenssin ja vakuutuksen kurssin ajaksi (yhteishinta 44 euroa). Lisää tietoa lisenssistä ja vakuutuksesta saat Suomen Taidon sivuilta.

Alkeiskurssin jälkeen harrastajan on mahdollista jatkaa Taidoa osana värivöiden treenejä ja osallistua ensimmäiseen vyökokeeseen toukokuussa. Lisäksi harrastajalla on mahdollisuus osallistua Suomen Taidon järjestämiin tapahtumiin, kuten leireille ja kilpailuihin. Kilpaileminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista, eikä sitä edellytetä vyöarvoissa etenemiseen.

Jos tulee kysyttävää niin meihin saa yhteyden facebook sivuillamme Tampereen Taido tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen helmiina.isokangas@tampere.fi

 

Kuva: Suomen Taido