Tampereen taidon alkeiskurssi alkaa maanantaina 11.9!

Hei kaikki taidosta kiinnostuneet!

Taido on monipuolinen ja liikkuva kamppailulaji, jossa hyödynnetään koko vartalon voimaa. Alkeiskurssin aikana tavoitteena on kehittää kehonhallintaa ja lihaskuntoa ja luoda pohjaa vaativammalle treenaamiselle. Kaikilla on mahdollisuus harjoitella oman kunto- sekä taitotason mukaisesti. Kurssilla harjoitellaan lyönti-, potku sekä kaatotekniikoita. Lisäksi harjoitellaan taidoon olennaisena osana kuuluvia akrobatialiikkeitä, kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä sekä voltteja. Taido sopii kaikenikäsille perustreenaajille sekä myös kilpatasoa tavoitteleville. Taido on haastava ja hauska kamppailulajiharrastus, jonka kruunaa mahtavat treenikaverit.

Tampereen taidon seuraava yli 14-vuotiaiden alkeiskurssi alkaa maanantaina 11.9. Nääshallin salissa Budo 3. Ensimmäinen noin puoli tuntia on varattu näytökselle, jossa esitellään taidoa lajina ja sitä miten me sitä tampereella treenaamme. Näytöksen jälkeen pidetään noin tunnin mittainen treeni, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule siis jo ensimmäisellä kerralla paikalle vaatteissa, joissa on helppo liikkua. Jos et pääse ensimmäisiin treeneihin niin ei hätää. Otamme uusia treenajia vastaan ainakin kuukauden ajan kurssin alusta. Treenit alkeiskurssilla pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18:30 – 20:00. Etukäteen ilmoittautuminen ei ole tarpeen, mutta jos sinulla on kysyttävää niin ota yhteyttä sähköpostilla suvaltanen(at)gmail.com

Treeneissä saa käydä parin viikon ajan tutustumassa ilmaiseksi ennen sinulta aletaan perimään maksuja. Hintaa kurssilla on 80€ tai 70€ jos olet opiskelija. Tampereen seudun korkeakouluopiskelijoiden kannattaa ilmoittautua Unipoli Sportin kautta vielä parempaa alennusta varten. Lisäksi jos päätät jäädä kurssille niin sinun täytyy hankkia taidolisenssi ja vakuutus, joka kattaa taidotreenit. Ne on mahdollista ostaa helposti paketissa hintaan 68€. Tätä ei makseta Tampereen Taidolle vaan Suomen Taidoliitolle ja ne ovat molemmat voimassa vuoden ajan. Eli jos päätät kurssinkin jälkeen jäädä treenaamaan niin ne tarvitsee uusia vasta seuraavana syksynä.

Tervetuloa mukaan!