Tampereen Taidon alkeiskurssi alkaa 12.9!

Hei sinä taidosta kiinnostunut ihminen! Maanantaina 12.9. klo 18:30 Nääshallin salissa Budo 3 pyörähtää käyntiin Tampereen taidon seuraava alkeiskurssi. Ensimmäiset treenit alkavat noin puolen tunnin näytöksellä ja tutustumisella siihen mitä taido on ja miten me treenaamme sitä täällä Tampereella. Heti näytöksen jälkeen kaikki pääsevät kokeilemaan tekemistä itsekin. Ota siis mukaan vaatteet, jotka eivät rajoita liikkumista jo ensimmäisellä kerralla. Esimerkiksi verkkarit ja T-paita tai toisen lajin budoasu sopivat hyvin. Tatamilla ollaan paljain jaloin, joten kengille ei ole tarvetta.

Tämän syksyn alkeiskurssi vedetään taido core-ohjelman mukaisesti, johon kuuluvat olennaisesti:

  • taidotekniikoiden perusteet: lyönnit, potkut ja torjunnat
  • taidoliikkumisen perusteet ja asennot
  • kehonhallinta: kuperkeikat ja kärrynpyörät
  • lihaskunnon kehittäminen

Core-jakson eli noin 4 kuukauden jälkeen harjoittelija siirtyy treenaamaan myös taidolle ominaisia liikesarjoja ja otteluharjoitteita.

Taido on monipuolinen ja ketterä kamppailulaji, jossa lyönti-, potku- ja kaatotekniikoissa hyödynnetään koko vartalon voimaa. Lajin erityispiirteenä ovat myös permantovoimistelusta tutut kuperkeikat, kärrynpyörät ja voltit. Taido on haastava ja hauska laji joka sopii ja tarjoaa haasteita kaikille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta. Tule sinäkin treenaamaan ja kehittymään. Ensimmäiset pari kertaa saa käydä ilmaiseksi tutustumassa.

Treeniajat näytöksen jälkeen ovat joka viikko maanantaina ja keskiviikkona klo 18:30 – 20:00. Jos et pääse paikalle näytöspäivänä, ei huolta, voit tulla mukaan myös myöhemmin. Ilmesty vain paikalle ajoissa jonain toisena treenikertana ja pääset varmasti mukaan treenaamaan.

Ilmoittautuminen ei ole tarpeen, mutta jos on kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä:

Hanna Vuorenpää
040 5742287
hanna.vuorenpaa@uta.fi