Tampereen Taidolle menestystä Taidon MM-kilpailuissa

Taidon kahdeksannet maailmanmestaruuskilpailut kilpailtiin Hirosakissa Japanissa 30.7.2023. Suomea kilpailuissa edusti 13-henkinen joukkue. Yksi edustajista oli Tamperee Taidon, alkujaan Järvenpään Taidosta lähtöisin oleva Oliver Waltari. MM-debytantti eteni miesten henkilökohtaisessa ottelussa kultakamppailuun asti, mutta taipui niukasti japanilaiselle Tomokazu Kanekolle. Hopea on kuitenkin MM-ensikertalaiselle upea suoritus ja koko seura onnittelee lämpimästi Oliveria!

Järvenpää-cup 15.4.2023. Kuva: Helmiina Isokangas

Suomen maajoukkue saavutti upeasti myös joukkuelajien mitaleita. Naisten tenkai joukkue nappasi näyttävällä tenkaillaan MM-pronssia. Naisten mitalitili karttui myös joukkueottelun hopealla tiukkojen kamppailujen päätteeksi. Lisäksi sekä naisten että miesten dantai hokei joukkueet saavuttivat suorituksillaan pronssia.

Erityismaininnat huikeista kilpailusuorituksista pitää antaa myös Kuopion Taidon Suvi Nissiselle, joka kamppaili itsensä naisten henkilökohtaisessa ottelussa neljännelle sijalle. Henkilökohtaisessa hokeissa samaan tulokseen ylsi myös Keravan Sandokain Katja Anoschkin.

MM-tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös shinsa eli vyökoe. Tampereen Taidon Kalle Savolainen suoritti 5.dan vyökokeen. Onnittelut myös Kallelle upeasta suorituksesta!

Kuva: Henrika Ylirisku