Junnukurssi

Tampereen Taidon seuraava juniorikurssi alkaa keskiviikkona 22.8.2018. Treenit ovat avoimia kaikille noin 7-10 –vuotiaille junioreille. Kurssille on mahdollista päästä mukaan kuukauden ajan kurssin alkamisesta ja tämän jälkeen ilmoittautumisen tilannetta kannattaa kysyä suoraan juniorivastaavalta. Harjoituksiin saa tulla myös vapaasti katsomaan ja yhdet treenit juniori saa kokeilla maksutta! Juniorikurssin treenit pidetään Nääshallilla salissa Budo 3, keskiviikkoisin klo 17.15 – 18.15. Treenivarusteiksi sopivat sisäliikuntavaatteet, kuten verryttelyhousut ja t-paita.

Kurssin hinta on 60 € / kausi (syksy / kevät), sisarusalennuksella kurssin hinta on 40 €. Lisäksi tarvitset Suomen Taidon harrastajalisenssin sekä vakuutuksen, joka kattaa kamppailulajit. Lisenssin ja vakuutuksen saa helposti Suomen Taidolta yhteishintaan 32€ / 66€ (alle 12v. /yli 12v). Vakuutuksettoman lisenssin hinta on 22 €, jos juniorilla on ennestään kamppailulajit kattava vakuutus.

Ilmoittautumiset juniorikurssille tulee tehdä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen juha.lemmetti(at)iki.fi . Jos oma juniori ei osu kuvauksessa määriteltyyn ikähaarukkaan, ottakaa myös tässä tapauksessa yhteyttä juniorivastaavaan.

Juniorikurssilla on mahdollista osallistua junioreiden vyökokeeseen, joka suoritetaan omalla salilla. Vyökokeissa suoritetaan raitavöitä sekä mon-merkkejä. Junioreiden vyökoejärjestelmä rakentuu niin, että se tukee juniorin kehittymistä, antaa onnistumisen elämyksiä ja selkeän mittarin juniorin kehittymiselle. Iän ja kokemusten karttuessa juniorilla on mahdollisuus siirtyä harjoittelemaan alkeiskursille ja suorittaa ensimäinen värillinen vyö.

Lisenssin omaavalla juniorilla on myös mahdollista osallistua Suomen Taidon järjestämiin tapahtumiin, kuten leireille ja kilpailuihin. Leirit ja kilpailut ovat vapaaehtoisia, eikä niitä vaadita raitavöiden tai mon-merkkien suorittamiseen. Lue junioreiden kilpailuista lisää täältä.