Junnukurssi

Tampereen taidon junnukurssi alkaa virallisesti aina syksyisin koulun alun yhteydessä, mutta mukaan voi päästä ainakin kuukauden ajan kurssin alusta ja vielä myöhäisemmätkin voivat kysellä tilannetta juniorivastaavaltamme (yhteystiedot alla) . Juniorikurssin treenit pidetään Nääshallin salissa Budo 3 keskiviikkoisin klo 17.15 – 18.15.

Ilmoittautumiset etukäteen sähköpostitse juha.lemmetti(at)iki.fi

Treenivarusteiksi sopivat sisäliikuntavälineet, esim. verryttelyhousut ja t-paita. Kenkiä tai sukkia ei tatamilla käytetä.

Treenit ovat avoimia kaikille noin 7-10 vuotiaille, mutta yhteyttä voi ottaa vaikka ei osuisikaan juuri tuohon ikähaarukkaan. Paikalle saa tulla myös vapaasti katsomaan ja yhdet treenit saat kokeilla maksutta!

Jo ensimmäisen vuoden aikana on mahdollista osallistua leireille ja juniorit pystyvät jopa kisaamaan kaikissa junnusarjoissa. Hieman vanhemmat 12-17 vuotiaat pystyvät valkoisena vyönä kisaamaan hokeissa eli liikesarjassa, mutta otteluissa kisaamiseen vaaditaan värivyö. Kisaaminen on täysin vapaaehtoista kaikille eikä sitä vaadita vyöarvoissa etenemiseen.

junnukuva1Junnukurssilla on mahdollisuus mennä junnujen vyökokeeseen, joka suoritetaan omalla salilla ja hankkia tällä tavoin värillisiä natsoja vyöhön. Kun ikää ja kokemusta kertyy tarpeeksi on mahdollista jatkaa alkeskurssilla yhdessä vanhempien treenaajien kanssa.

Kurssin hinta on 60 €/kausi (syksy/kevät), sisarusalennuksella 40,-. Lisäksi tarvitset taidolisenssin ja vakuutuksen, joka kattaa kamppailulajit. Lisenssin ja vakuutuksen saa helposti paketissa Suomen taidoliitolta hintaan 32€/66€ (alle 12v/yli 12v). Jos sinulla on jo vakuutus niin pelkkä lisenssi maksaa 22€.