Alkeiskurssi

Tampereen Taidon yli 14- vuotiaiden seuraava alkeiskurssi alkaa maanantaina 10.9.2018. Kurssi aloitetaan lajinäytöksellä ja noin tunnin mittaisilla yhteistreeneillä klo 18:30 -20:00. Omasta osallistumisesta voi ilmoittaa etukäteen, mutta tutustumaan voi myös saapua suoraan salille. Muutama ensimmäinen treenikerta on maksuton ja harjoitusasuksi soveltuvat mukavat ja ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Alkeiskurssin treenit järjestetään Nääshallilla salissa Budo3. Alkeiskurssi harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30 – 20.00.

Alkeiskurssin hinta on 80 € ja opiskelijoille 70 €. Alkeiskurssi kattaa syyskauden eli syyskuusta vuodenvaihteeseen asti. Alkeiskurssilaisena tarvitset myös Suomen Taidon lisenssin, joka oikeuttaa harjoitteluun Suomen Taidon jäsenseuroissa ja tapahtumissa, sekä vakuutuksen, joka kattaa kamppailulajeissa syntyneet vammat. Harrastajan on mahdollista ostaa pelkkä lisenssi hintaan 23 €, jos oma vakuutus kattaa kamppailulajit. Suomen Taido kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden ostaa lisenssin ja vakuutuksen vuodeksi yhteishintaan 79 €.

Alkeiskurssin jälkeen harrastajan on mahdollista jatkaa Taidoa osana värivöiden treenejä ja osallistua ensimmäiseen vyökokeeseensa toukokuussa. Lisäksi harrastajalla on mahdollisuus osallistua Suomen Taidon järjestemiin tapahtumiin, kuten leireille ja kilpailuihin. Kilpaileminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista, eikä sitä edellytetä vyöarvossa etenemiseen.