Alkeiskurssi

Tampereen Taidon yli 14- vuotiaiden seuraava alkeiskurssi alkaa maanantaina 12.9.2022 klo 17:30 – 19:00. Kurssin ensimmäisissä treeneissä pidetään alkuun lyhyt lajinäytös. Lajin esittelyn jälkeen loppuaika käytetään  yhteisiin treeneihin, joten tulethan jo ensimmäiselle kerralle valmiina liikkumaan. Harjoitusasuksi soveltuvat mukavat ja ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Salilla ollaan paljain jaloin. Alkeiskurssin treenit järjestetään Nääshallilla salissa Budo3. Muutama ensimmäinen treenikerta on maksuton. Uusia treenaajia otetaan mukaan ainakin syys- ja lokakuun ajan.

Harjoitukset ovat maanantaisin klo 17:30 – 19:00 ja keskiviikkoisin klo 18.30 – 20.00.

Alkeiskurssin hinta on 50 € ja se kattaa syyskauden eli syyskuusta vuodenvaihteeseen asti. Alkeiskurssilaisena tarvitset myös Suomen Taidon lisenssin, joka oikeuttaa harjoitteluun Suomen Taidon jäsenseuroissa ja tapahtumissa, sekä vakuutuksen, joka kattaa kamppailulajeissa syntyneet vammat. Harrastajan on mahdollista ostaa pelkkä lisenssi hintaan 10€, jos oma vakuutus kattaa kamppailulajit. Suomen Taido kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden ostaa lisenssin ja vakuutuksen kurssin ajaksi yhteishintaan 40 €.

Alkeiskurssin jälkeen harrastajan on mahdollista jatkaa Taidoa osana värivöiden treenejä ja osallistua ensimmäiseen vyökokeeseen toukokuussa. Lisäksi harrastajalla on mahdollisuus osallistua Suomen Taidon järjestämiin tapahtumiin, kuten leireille ja kilpailuihin. Kilpaileminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista, eikä sitä edellytetä vyöarvoissa etenemiseen.

Jos tulee kysyttävää niin meihin saa yhteyden facebook sivuillamme Tampereen Taido tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen hannurin@hotmail.com