Alkeiskurssi

Tampereen Taidon yli 14- vuotiaiden seuraava alkeiskurssi alkaa keskiviikkona 2.9.2019. Kurssin alussa pidetään kahdella kertaa lyhyet lajinäytökset 2.9 ja 16.9.. Lajin esittelyn jälkeen loppuaika käytetään  yhteisiin treeneihin, joten tulethan jo ensimmäiselle kerralle valmiina liikkumaan. Harjoitusasuksi soveltuvat mukavat ja ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Salilla ollaan paljain jaloin. Alkeiskurssin treenit järjestetään Nääshallilla salissa Budo3. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30 – 20.00. Muutama ensimmäinen treenikerta on maksuton ja ilmoittautumista ei vaadita, voit vain saapua suoraan salille. Uusia treenaajia otetaan mukaan ainakin syys- ja lokakuun ajan.

Alkeiskurssin hinta on 80 € ja opiskelijoille 70 €.  Jos olet korkeakouluopiskelija Tampereella niin kannattaa ilmoittautua SportUnin kautta parasta alennusta varten. Alkeiskurssi kattaa syyskauden eli syyskuusta vuodenvaihteeseen asti. Alkeiskurssilaisena tarvitset myös Suomen Taidon lisenssin, joka oikeuttaa harjoitteluun Suomen Taidon jäsenseuroissa ja tapahtumissa, sekä vakuutuksen, joka kattaa kamppailulajeissa syntyneet vammat. Harrastajan on mahdollista ostaa pelkkä lisenssi hintaan 23 €, jos oma vakuutus kattaa kamppailulajit. Suomen Taido kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden ostaa lisenssin ja vakuutuksen vuodeksi yhteishintaan 79 €. Lisenssi ja vakuutus ovat voimassa vuoden ajan, joten niitä ei tarvitse uusia heti jos jatkat treenaamista myös kurssin jälkeen.

Alkeiskurssin jälkeen harrastajan on mahdollista jatkaa Taidoa osana värivöiden treenejä ja osallistua ensimmäiseen vyökokeeseensa toukokuussa. Lisäksi harrastajalla on mahdollisuus osallistua Suomen Taidon järjestämiin tapahtumiin, kuten leireille ja kilpailuihin. Kilpaileminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista, eikä sitä edellytetä vyöarvoissa etenemiseen.

Jos tulee kysyttävää niin meihin saa yhteyden facebook sivuillamme Tampereen Taido tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen hannurin@hotmail.com