Alkeiskurssi

Tampereen Taidon yli 14-vuotiaiden alkeiskurssi alkaa aina syksyisin koulujen alun jälkeen. Yleensä syyskuun alussa, mutta tarkka päivä ilmoitetaan lähempänä. Jos olet kiinnostunut liittymään kurssille niin laita viestiä jollekin yhteyshenkilöistä tai tule kurssin alussa suoraan salille tutustumaan! Treeneissä voi käydä ilmaiseksi kokeilemassa muutaman kerran ennen kuin uusiltä jäseniltä aletaan perimään maksuja. Asuksi käy hyvin mikä tahansa missä on helppo liikkua. Treenaamme Nääshallilla salissa Budo 3 aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18:30 – 20:00.

Jo ensimmäisenä vuonna on mahdollista osallistua joilleikkin leireille ja alle 18-vuotiaat pystyvät halutessaan jo valkoisena vyönä kisaamaan hokeissa eli liikesarjassa, mutta otteluissa kisaamiseen vaaditaan värivyö. Täysi-ikäiset ihmiset pääsevät kisaamaan vasta kun ensimmäinen värivyö on suoritettu. Kisaaminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista eikä sitä vaadita vyöarvoissa etenemiseen. Alkeiskurssilaisilla on ensimmäinen mahdollisuus mennä vyökokeeseen kurssin jälkeen toukokuussa.

Kurssin hinta on 80€, tai 70€ jos olet opiskelija. Korkeakouluopiskelijoiden kannattaa ilmoittautua Unipoli sportin kautta vielä parempaa alennusta varten. Kurssi kattaa syyskauden eli vuodenvaihteeseen asti. Lisäksi tarvitset lisenssin Suomen Taidolta ja vakuutuksen, joka kattaa kamppailulajit. Lisenssin ja vakuutuksen, joka kattaa taidotreenit, saa vuodeksi yhteishintaan 72€. Jos sinulla on jo vakuutus niin pelkkä lisenssi maksaa 25€.