Alkeiskurssille vielä 2021 aikana!

Kiinnostaako lähteä kokeilemaan monipuolista kamppailulajia? Tampereen Taido ottaa vastaan uusia treenaajia koko loppuvuoden ajan. Jos kiinnostaa niin laita vain sähköpostia osoitteeseen hannurin@hotmail.com ja pääset mukaan vaikka jo seuraaviin treeneihin.

Taido on erinomainen tapa oppia vartalonhallintaa ja kohottaa kuntoa vauhdikkaan kamppailun parissa. Taido on turvallinen budolaji, jossa harrastaja pääsee nauttimaan kamppailun nostattamasta adrenaliinista ilman pelkoa päähän kohdistuvista osumista tai liian kovasta kontaktista. Taidoon kuuluva akrobatia tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ylittää itsensä, olipa lähtökohta millainen tahansa. Pyörivät ja kierteiset liikkeet, akrobatialiikkeet sekä vartalon akselin muuttaminen ovat taidossa olennainen osa kamppailua. Taidon harjoittelu kehittää monipuolisesti eri liikuntataitoja ja harjoituksissa riittää oppimista kaiken tasoisille osaajille.
Kurssille varustukseksi riittää joustavat ja mukavat sisäliikuntavaatteet.

Paikka: Nääshalli, Budo 3

Aika: maanantaisin klo 17:30 – 19:00 ja keskiviikkoisin klo 18:30 – 20:00

Tämä joustavan järjestelmän kurssi kestää Tammikuun 2022 loppuun asti ja kurssin hinta on myös joustavasti 10e/kk eli jos aloitat kaksi kuukautta ennen kurssin loppua niin hinnaksi tulee 20e. Pari ensimmäistä kertaa saa käydä kokeilemassa ilmaiseksi. Kurssimaksun lisäksi tarvitset myös vakuutuksen joka kattaa kamppailulajit ja harrastajalisenssin Suomen Taidoliitolta.